B&B: Vesterø Havn.

Guesthouse Læsø

Mere end bare et sted at sove. En skøn oase midt i Vesterø by, tæt på strand og hyggeligt havnemiljø.

Guesthouse Læsø ligger kun få hundrede meter fra færgeankomst og centralt for alle de gode oplevelser Læsø har at byde på.

Hos Guesthouse Læsø vil du hurtigt opleve en blanding af ro og dejlig forkælelse. Alt er nyrenoveret og med de flotte omgivelser, pæne fælles faciliteter og de små hyggelige værelser, der alle er smagfuldt indrettet med opredte senge og med eget bad & toilet, inviterer Guesthouse Læsø indenfor til et skønt ophold i det tidligere vandrehjem i Vesterø. 

Der er mulighed for bestilling af morgenmad ved ankomst, pris 125,- pr. person. Der er adgang til fælleskøkken og stor gårdhave med grillområde og udebrusere.

Vi håber I vil nyde Læsø og et skønt ophold hos Guesthouse Læsø.

 • Wi-fi
 • Morgenmad
Åben: 7. september - 13. oktober
Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg

pænt indrettet med 2 enkeltsenge, lille bord og 2 stole. Sengene er redt op og der er håndklæder samt Yroli badeprodukter til rådighed på værelserne. Der er mulighed for yderligere 2 opredninger på væghængte senge. 
Ved ankomst til Gueshouse Læsø kan der bestilles morgenmad, pris pr. person kr. 125,-.

300 meter til:

 • flot badestrand
 • badebro
 • Vinterbadernes Sauna dagsbillet til sauna kan vælges til i indkøbskurven i samme ordre.
 • restauranter
 • Cafe
 • Læsø Kur behandlinger hos Læsø Kur kan vælges til i inkøbskurven i samme ordre.
 • indkøbs muligheder
 • fiskehandler
 • Vesterø Havn
 • Læsøfærgen

Pris / Rum / nat
DKK: 950,00
Book overnatning
1 nat fra 29. september
Guesthouse Læsø
Et dejligt afbræk i en travl hverdag. Eller en skøn oplevelse i forbindelse med et længere ophold i Nordjylland.

Jeres ophold er med færgebillet t/r til Læsø, gældende for gående passager  inkl. egen medbragt cykel. Her får I mulighed for at udforske Læsø, helt på egen hånd i cykelvenligt terræn, idet øen er flad som en pandekage. Interessante cykelruter på Læsø kan tjekkes ud på  Visit Læsø, cykelruter 

I skal bo en nat på det stemningsfyldte og nyrenoverede Guesthouse Læsø, en dejlig lille oase i Vesterø, kun ca. 300 m fra færgeankomst, hyggeligt havnemiljø, indkøb og Læsø Kur.

På ankomstdagen kan I allerede fra kl. 9.30 afhente 2 frokost sandwich Togo på den nystartede Cafe Læsø, som I finder på Vesterø Havnegade 17. Her skal I senere på dagen fra kl. 17.00 spise aftenmenu  i den hyggelige  sekskantede Cafe.

Guesthouse Læsø finder I lige bag ved Cafeen, så hvis I går af den lille sti venster om cafeen, så er det nemt at finde både ud og hjem til Guesthouse.
I kan tjekke ind på Guesthouse Læsø  fra kl. 15.00 i tildelt dobbeltværelse med eget bad og toilet, opredte senge, håndklæder og Yroli badeprodukter til rådighed.
Der findes kaffe og te på værelset til fri afbenyttelse og en lille velkomstgave i form af en flaske vin og 2 små poser chips. 

Låsekode til værelset fremsendes på sms få dage før ankomst, så I behøver ikke at skulle via receptionen for tjek ind.

Hvis I ønsker morgenmad på 2. dagen kan det tilkøbes og forudbestilles ved ankomst til Guesthouse Læsø, pris pr. person kl. 125,-. Ellers er der mulighed for at tilberede egen morgenmad i  fælleskøkken. Dagli Brugsen ligger i gåafstand og åbner op med friskbagt bakeoff brød hver morgen fra kl. 7.30.

OBS. Ved specifikke hensyn der skal tages i forbindelse med To Go sandwich og aftenmenu eks. glutenallergi og vegetar, skal mail sendes til pakkerejser@teambooking.dk senest dagen før ankomst

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer.
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
1.735,00 DKK
Køb ophold
1 nat fra 29. september