Hotel: Vesterø.

Carlsens Hotel

Læsø´s ældste hotel med udsigt over Vesterø Havn og skøn badestrand

Hotellet er åbent igen efter en omfattende renovering. Hotellet tilbyder 8 lyse værelser, heraf flere med havudsigt ud over Kattegat. Bade- og toiletfaciliteter er fælles for værelserne og placeret på gangen. Morgenmad er inkluderet i en overnatning. Hund på værelse er tilladt på enkelte værelser mod betaling og kun efter forudgående aftale med hotellet. Hotellets restaurant byder på lækker fiske- og grillmenu og et a la carte udvalg i traditionel dansk stil. I de varme måneder kan man også sætte sig ud på terrassen eller i gårdhaven, hvorfra de mest fantastiske solnedgange over havet kan nydes. Til hotellet hører også den maritime krostue, som oprindeligt var ”Carlsens” fra 1865. Kroen er spækket med stemning fra øens fiskerihistorie. Der er billardbord, der vises sportsbegivenheder på TV og periodevis er der livemusik. 

Fra Carlsens hotel kan man nemt bevæge sig rundt i Vesterø. Der er fine shopping muligheder langs hovedgaden, delikatesser ved Mortens fiskehandel, Mormors Kræmmerhus, ved Læsø Bageren, og take-away mad fra de mange andre lækre spisesteder. Læsø Kur og Klinik for fysiurgisk massage byder på velvære med saltholdige bassiner, spa, dybdegående massager og behandlinger med varme sten. Er der behov for at komme rundt på Læsø, kan der lejes en bil fra Vesterø Havn - Rent a Elbil, eller en cykel hos Jarvis cykeludlejning til nogle af de smukke naturruter og kulturseværdigheder der findes på øen.

 

  • Wi-fi
  • Mulighed for spisning
  • Morgenmad
  • Hund tilladt
Åben: 1. januar - 20. december
Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg

Stort familieværelse med håndvask, dobbeltseng og mulighed for 2 opredninger. Bad & toilet på gangen. Gratis WI-FI. Opholdet er incl. morgenmad. Eventuel opredning er ligeledes incl. morgenmad.
Pris er for 2 personer i værelse.

Hund er ikke tilladt.

Pris / Rum / nat
DKK: 895,00
Book overnatning
1 nat fra 24. oktober

Enkeltværelse med havudsigt og håndvask. Mulighed for 1 ekstra opredning. Bad & toilet på gangen. Gratis WI-FI. Opholdet er incl. morgenmad. Eventuel opredning er ligeledes incl. morgenmad.

Hund er ikke tilladt.

Pris / Rum / nat
DKK: 645,00
Book overnatning
1 nat fra 24. oktober

Lyst og dejligt dobbeltværelse. Bad & toilet på gangen. Gratis WI-FI. Opholdet er incl. morgenmad.
Pris er for 2 personer i værelse.

Kun på enkelte værelser er hund tilladt. Kontakt hotellet forud for aftale.

Pris / Rum / nat
DKK: 895,00
Book overnatning
1 nat fra 24. oktober
Carlsens Hotel, Havnebakken A/S
Pakken er gældende for 2 personer og inkluderer
• 2 nætter i charmerende dobbeltværelse m/fælles bad og toilet
• 4 x morgenmad
• 2 x 2-retters middag på ankomstdagen

Besøg det nyrenoverede og charmerende gamle Carlsens Hotel. Carlsens Hotel ligger på 1. række ud mod Vesterø Havn og med en imponerende udsigt ud over hele færge-, lystbåde- og fiskerihavnen, Kattegat og den flotte hvide badestrand. I bliver  indlogeret i lyst og nænsomt indrettet dobbeltværelse inkl. dejlig morgenmad. Toilet & bade faciliteter findes på gangen i bedste badehotel stil. På ankomstdagen serveres en 2- retters velkomst aftenmenu i udsigtsrestauranten. 

Hotellet har alle dage været et sted, hvor gæster i afslappet stil har kunnet nyde en hyggelig middag og sludret med både lokale øboere og lystsejlere fra fjern og nær. Tag på strøgtur i de små lokale butikker i Vesterø, de fleste har normalt åbent hele året eller besøg Læsø Kur og nyd de varme saltbade. Det hele ligger i gåafstand fra hotellet. Kør en tur på egen hånd enten i bil eller på cykel lejet enkelt eller parvis fra Jarvis  og oplev Læsøs smukke natur, Læsø Saltsyderi, Storhaven, Byrum "Up Town", som er øens midtby med et voksende handelsliv af små butikker og kulturoplevelser omkring Læsø Museumshus. Eller fortsæt mod Østerby Havn, som er øens største fiskerihavn, omgivet af et pulserende hverdagsliv med små butikker og restauranter. Her landes de berømte Læsø jomfruhummere. Tag turen omkring Læsø Seaside Golfbane og slå et slag eller blot for, at nyde den smukke natur, eller tag et smut omkring tanghusruten i Gl. Østerby og rund indenom Museumsgården, som ligger tilbagetrukket lidt uden for Byrum på turen retur til hotellet. Husdyr er ikke tilladt i dette ophold uden forudgående aftale med Hotellet.

Kan bookes fra 21. maj til 31.oktober. Tillæg i højsæson.

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer.
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
1.895,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 25. oktober