Hotel: Vesterø.

Carlsens Hotel

Læsø´s ældste hotel med udsigt over Vesterø Havn og skøn badestrand

Hotellet tilbyder 8 lyse værelser, heraf flere med havudsigt ud over Kattegat. Bade- og toiletfaciliteter er fælles for værelserne og placeret på gangen. Morgenmad er inkluderet i en overnatning. Hund på værelse er tilladt på enkelte værelser mod betaling og kun efter forudgående aftale med hotellet. Hotellets restaurant byder på lækker fiske- og grillmenu og et a la carte udvalg i traditionel dansk stil. I de varme måneder kan man også sætte sig ud på terrassen eller i gårdhaven, hvorfra de mest fantastiske solnedgange over havet kan nydes. Til hotellet hører også den maritime krostue, som oprindeligt var ”Carlsens” fra 1865. Kroen er spækket med stemning fra øens fiskerihistorie. Der er billardbord, der vises sportsbegivenheder på TV og periodevis er der livemusik. 

Fra Carlsens hotel kan man nemt bevæge sig rundt i Vesterø. Der er fine shopping muligheder langs hovedgaden, delikatesser ved Mortens fiskehandel, Mormors Kræmmerhus, ved Læsø Bageren, og take-away mad fra de mange andre lækre spisesteder. Læsø Kur og Klinik for fysiurgisk massage byder på velvære med saltholdige bassiner, spa, dybdegående massager og behandlinger med varme sten. Er der behov for at komme rundt på Læsø, kan der lejes en bil fra Vesterø Havn - Rent a Elbil, eller en cykel hos Jarvis cykeludlejning til nogle af de smukke naturruter og kulturseværdigheder der findes på øen.

Hotellet lukker ned for sæsonen 24. oktober 2022.

 

  • Wi-fi
  • Mulighed for spisning
  • Morgenmad
  • Hund tilladt
Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg

Stort familieværelse med håndvask, dobbeltseng og mulighed for 2 opredninger. Bad & toilet på gangen. Gratis WI-FI. Opholdet er incl. morgenmad. Eventuel opredning er ligeledes incl. morgenmad.
Pris er for 2 personer i værelse.

Hund er ikke tilladt.

Kun 1 ledig
Pris / Rum / nat
DKK: 895,00
Find næste ledige
1 nat fra 1. december

Enkeltværelse med havudsigt og håndvask. Mulighed for 1 ekstra opredning. Bad & toilet på gangen. Gratis WI-FI. Opholdet er incl. morgenmad. Eventuel opredning er ligeledes incl. morgenmad.

Hund er ikke tilladt.

"Håndværkerpakke" kan tilkøbes i perioden frem til 20. december og igen fra 10. januar til 31. marts 2022

Pris / Rum / nat
DKK: 545,00
Find næste ledige
1 nat fra 31. marts

Lyst og dejligt dobbeltværelse. Bad & toilet på gangen. Gratis WI-FI. Opholdet er incl. morgenmad.
Pris er for 2 personer i værelse.

Kun på enkelte værelser er hund tilladt. Kontakt hotellet forud for aftale.

Pris / Rum / nat
DKK: 895,00
Find næste ledige
1 nat fra 31. marts