Singlerejser

Hvem sagde det var kedeligt og dyrt at rejse alene. Med en pakkerejse til Læsø kan du føle dig afslappet og godt tilpas og få masser af spændende oplevelser med hjem. Mød de venlige øboere og få en hyggelig sludder eller spadser en tur alene i en pragtfuld natur og husk, du bestemmer helt selv farten. 

Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg
Havnebakken A/S

Det behøver ikke at  være kedeligt at rejse alene. Dette 2 nætters Læsø Kurophold er for dig der har lyst til at nyde en velfortjent alene ferie på Læsø.
Du indlogeres på Hotel Havnebakken i lyst og rummeligt værelse med toilet og bad. Hotellet ligger centralt og med fabelagtig udsigt ned til smuk havnefront. Tæt på, har du den skønneste hvide badestrand og mulighed for vandrerture i flot natur. Hotellet serverer begge dage morgenbuffet samt en lækker 2 retters aftenmenu. I tilbuddet får du desuden heldags entré til Læsø Kur begge dage.
Ønske om handicapvenligt værelse skal forinden aftales med Hotel Havnebakken. Husdyr er ikke tilladt i dette ophold uden forudgående aftale med Hotellet.

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 1 person
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 1 person
2.255,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 25. oktober
Carlsens Hotel

Single forkælelse behøver ikke koste en formue. Prøv et hyggeligt og traditionelt hotel, menu & kur ophold på Carlsens Hotel i Vesterø. Hotellet har egen restaurant og lille hyggelig krostue, hvor du møder både de lokale og øens gæster. Hoteller ligger helt ned til havnebakken i Vesterø, med fantastisk udsigt ud over den lille hyggelige havn, hvor færgen, lokale fiskerbåde og lystsejlere i alle prisklasser ligger til kaj, kilometerlang hvid sandstrand og ikke mindst jævnlige storslåede solnedgange. Du indlogeres i lyst og nænsomt indrettet værelse inkl. morgenmad. Bad og toilet på gangen. TV og gratis WI-FI. Oveni får du 1 heldags entré til Læsø Kur, hvor du kan nyde de varme saltbade. Desuden serverer hotellet 1. aften et lækkert anrettet stjerneskud og 2. aften en overdådig wienerschnitzel. Husdyr er ikke tilladt i dette ophold uden forudgående aftale med Carlsens Hotel +45 98 49 92 11.
 

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 1 person 
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 1 person
1.599,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 26. oktober